ZAPEČENI MAKARONI S MLJEVENIM MESOM

Slika jela

Na ulju ispržite mljeveno meso i narezani luk. Kad pusti sokove, dodajte sol, papar, žlicu rajčice i peršin. Pirjajte da se zgusne, dodajte narezani češnjak i pržite još minutu. Skuhajte i ocijedite tjesteninu. Pola količine stavite u lim za pečenje, prekrijte mesom i stavite ostatak tjesta. Umutite jaja s vrhnjem, žličicom rajčice i malo soli. Prelijte preko tijesta i zapecite 15 minuta.

Objavio:
renopet
Kategorija:
Glavna jela
Ocijeni:
  • Currently 0 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ocjena: 0/5 (0 puta ocijenjeno)

Zahvaljujemo na ocjeni!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Vaša ocjena je izmjenjena, zahvaljujemo na glasanju!

Prijavite se ili registrirajte da biste mogli ocjeniti ovaj recept.

Korišten Knorr proizvodi:
Tjestenina Bolognese

Sastojci:

  • 500 g tjestenine
  • 500 g mljevene junetine
  • glavica luka
  • 250 ml vrhnja
  • 4 češnja češnjaka
  • prstohvat suhog peršina
  • 2 žlice koncentrata rajčice
  • 2 jaja
  • sol
  • papar

Ključne riječi (Tagovi):

Pošalji komentar

Prijavite se ili registrirajte da biste mogli unijeti komentar.