Meksičke tortilje

Slika jela

Priprema:

Sitno isjeckajte dvije kapule te ih sparite na ulju. Nakon toga dodajte mljeveno meso i kad ono dobije boju dodajte isjeckane pelate, pospite crvenom paprikom, dodajte dvije čaše vode, i po želji možete dodati malo vina. Kad je skoro gotovo dodajte žlicu KOTANY začina za chilly con carne (ima ga skoro u svakom dućanu) crvenu i zelenu papriku isjeckanu na trakicu, neka par minuta prokuha, te nakon toga dodajte limenku kukuruza i crvenog fažola i ugasite vatru.

Svaku tortilju napunite sa nadjevom,pospite malo nagratanim sirom, prekolopite i zabodite čačkalicom pa poredajte u pleh. Izgratajte po njima još sir i zapecite par minuta na 180 ° C. Pazite da ih ne zaboravite jer se tortilje brzo ispeku i tijesto se otvrdeni. Poslužite sa vrhnjem u koje ste umiješali malo chilli prahaNaravno uz ovo ide salata od pamidora, krastavaca, kukuruza, fažaola i paprike.

Objavio:
Dajana89
Kategorija:
Glavna jela
Ocijeni:
  • Currently 3.5 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ocjena: 3.5/5 (5 puta ocijenjeno)

Zahvaljujemo na ocjeni!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Vaša ocjena je izmjenjena, zahvaljujemo na glasanju!

Prijavite se ili registrirajte da biste mogli ocjeniti ovaj recept.

Korišten Knorr proizvodi:
Kokošja kocka

Sastojci:

  • • 8 tortilja
  • • 500 gr. mljevenog mesa
  • • 2 kapule
  • • 400 gr. pelati ili 4 pamidora ili velika žlica
  • konzerve
  • • 1 limenka kukuruza
  • • 1 limenka crvenog fažola
  • • 1 crvena paprika
  • • 1 zelena paprika
  • • 1 žlica KOTANY začina za chili con carne
  • Jako jako fino, probala sam napraviti, i svi moji ukućani su zadovoljni..

    01.prosinca.2009. | mirjana123

Pošalji komentar

Prijavite se ili registrirajte da biste mogli unijeti komentar.